Přichází léto a s ním poptávka po chlazených nápojích s ledem. U domácí zahradní party si hostitel poradí s kdejakým výrobníkem ledu nebo chladicím zařízením, avšak v ostrém gastro provozu v restauraci nebo v kavárně je důležité mít stroje, které budou fungovat spolehlivě. Gastro vybavení nabízené na atfornax.cz přináší nabídku profesionálního gastronomického zařízení do vaší kuchyně.
Led snadno a rychle
Každý barman, který má zkušenost s mícháním koktejlů, ví, jak důležité je mít po ruce neustále dostatečné množství ledu. K tomu je potřeba kvalitní výrobník ledu, který bude v práci pomocníkem a nebude nás v ní zdržovat. Pro výrobníky ledu SIMAG je charakteristická spolehlivost provozu, nízká spotřeba elektřiny a vody. Nabízí výrobníky kloboučkového, kuželového, kostkového a nugetkového ledu, výrobníky šupinkové ledové tříště a zásobníky ledu, přičemž každý je vhodný pro jiný typ příležitosti.
Chutná ledová tříšť a chlazené nápoje
Na ledovou tříšť se děti slétají jako včely na med, na chlazeném nápoji si pochutná dospělý. Výrobníky chlazených nápojů a ledové tříště jsou děleny do 4 kategorií, ze kterých si snadno vyberete. Obsahují jednu až čtyři nádoby. Jednotlivé stroje jsou rozděleny podle možností přípravy chlazených nápojů z koncentrátu, sirupu nebo prášku a také podle hustoty požadovaného chlazeného nápoje nebo tříště.
Chladící a mrazící vitríny
Kromě přípravy a udržení studeného nápoje je potřeba chladit také různé potraviny nebo dezerty. K prezentaci zákusků a jiných cukrářských výrobků, či zeleninových salátů, bude vhodné chladící zařízení v podobě vitríny. Vyberete si z různých modelů, ať už stavěných do výšky s více menšími poličkami nebo do šířky s méně většími poličkami.
Pro uchování zmrzliny či dezertů v požadované konzistenci vám bude sloužit mrazící vitrína, která udržuje teplotu pod bodem mrazu.
Chladící i mrazící zařízení jsou často postavena na kolečkách pro jejich snadnou manipulaci.